Opinie-SKODEX-ul.Obornicka Poznań

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • adam1916
    Classic
    • 2010
    • 2

RALF, spoko,jak coś to zapraszam
  • Tareneged
    Classic
    • 2009
    • 10

Proszę o opinie o tym zakładzie (vis a vis salonu BMW ).

Z góry uprzejmie dziękuję.

Komentarz

• ochman
      Ambiente
      • 2009
      • 175
      • Octavia II combi (1Z5)
      • CFHC 2.0 TDI CR 140 KM

Re: Opinie-SKODEX-ul.Obornicka Poznań

Zamieszczone przez Tareneged

pisalem takie samo pytanie kilka dni temu i opinie sa niepokrzepiajace niestety, chamstwo i arogancja i byle jaka obsluga to u nich chleb powszedni!
      Tu masz ten watek
      OchMan
      =====

Komentarz

• Tareneged
        Classic
        • 2009
        • 10

Re: Opinie-SKODEX-ul.Obornicka Poznań

Zamieszczone przez ochman

pisalem takie samo pytanie kilka dni temu i opinie sa niepokrzepiajace niestety, chamstwo i arogancja i byle jaka obsluga to u nich chleb powszedni!
        Tu masz ten watek
        Dziękuję za zainteresowanie ale pan pisze o SKODA SUNNY (po prawej w kierunku do ronda) z Obornik.Mi chodzi o SKODEX naprzeciwko salonu BMW Smorawiński.
        Co do SUNNY to musiałem jechać z reklamacją czyszczenia klimatyzacji,bo mi za 1-ym razem zrąbali totalnie.
        Pozdrawiam.

Komentarz

• wocek
          Rider
          • 2006
          • 342
          • Audi

Proszę o opinie o tym zakładzie
          Nie wiem jak w Poznaniu, ale mają drugi oddział ASO w Głogowie.
          Totalna niekompetencaj jeśli chodzi serwis, byłem tam trzy razy zawsze w drobnej sprawie i nie mogli sobie z tym poradzić.
          Gdy profilaktycznie zapytałem o DPF odpowiedz brzmiała :Wie Pan my nie naprawiamy takich samochodów: ad:
          wocek

Komentarz

• Tareneged
            Classic
            • 2009
            • 10

Sprawa zamknięta,byłem i załatwiłem ,jestem zadowolony.

Komentarz

• ochman
              Ambiente
              • 2009
              • 175
              • Octavia II combi (1Z5)
              • CFHC 2.0 TDI CR 140 KM

a to napisz cos wiecej co i jak?
              OchMan
              =====

Komentarz

• Tareneged
                Classic
                • 2009
                • 10

Zamieszczone przez ochman
                a to napisz cos wiecej co i jak?
                Miałam ten feler że podczas ruszania z garażu czy dojeżdzania np.do skrzyżowania po wrzuceniu luzu samochód automatycznie zatrzymywał się praktycznie bez używania hamulca,po prostu jakby "coś"chwytało za koła i koniec jazdy.Działo się to i "zimnym" jak i"rozgrzanym" wozem czyli nie jakoś cyklicznie tylko od przypadku.Sugerowano mi że to silnik ,wykluczyłem bo to działo się tylko na biegu jałowym,sprawdzono mi też cylinderki,tarcze itp.i nic,to wszystko u znajomego mechanika.W końcu wylądowałem w Skodexie,fakt że najpierw oni tez poodkręcali koła itp.nic nie znaleźli ,potem zrobili jazdę próbną i też nic,w końcu stwierdzili ,po ponownym postawieniu wozu na kanale i grzebaniu pod maską ,że to CZUJNIK HAMOWANIA.Wymienili i jest ok.,to w ub. sobotę,w ciągu tych 2 dni zrobiłem 900 km i wszystko gra.Oby tak dalej,polecam zakład jeśli chodzi o moje zdanie.PS.właściciel gaduła i pewny siebie i swoich diagnoz ale chodzi o efekt końcowy w końcu.Pozdrawiam

Komentarz

• gumibear6
                  Classic
                  • 2008
                  • 5

Również byłem w skodex'ie, i w przeciwieństwie do przedmówcy - wcale nie jestem zadowolony.
                  Jak się po 2 miesiącach okazało (pojechałem, a właściwie musiałem jechać, do innego mechanika - tym razem sprawdzonego - 250 km w jedną stronę, ale warto było) w skodex'ie zapłaciłem 700 pln za... no właśnie... nie wiem za co... Ten drugi mechanik, u którego byłem - po rozbiórce silnika (był robiony remont - byłem na miejscu, widziałem) też nie był w stanie określić za co zapłaciłem...
                  Uprzedzając ewentualne komentarze - zgadza się, mogłem jechać do skodexu i reklamować "naprawę" - tylko że przypadkiem mógłbym już tam nie dojechać, a po rzeczywistej naprawie - nie jestem już w stanie udowodnić poprzedniego stanu po "działaniach - lub raczej ich braku" panów z ul. obornickiej... Jedni tracą, inni się bogacą...

Komentarz

Pracuję...